Kultúra

Sekunda v relácii Milujem Slovensko

Ak by ste sa piatok 7.12. nudili, môžete si pozrieť mikulášske vydanie Milujem Slovenska. V utorok 23.10 sa totiž žiaci prímy a sekundy (6. a 7. ročníka základných škôl) zúčastnili nahrávania relácie Milujem Slovensko – vedomostnej súťaže o slovenskej kultúre. Študenti sa ocitli v diváckych skupinách jedného alebo druhého týmu. …

Aktuality

Čo si myslia naši študenti o protestoch Za slušné Slovensko

Určite ste zaregistrovali protesty za slušné Slovensko, veď aj niektorí žiaci našej školy sa ich zúčastňujú, a práve preto sme sa popýtali na názor našich študentov. Žiakom rôznych vekových kategórií sme položili dve otázky, na ktoré odpovedali celkom nezávisle.

Aktuality

Vianočný bazár chalaňov

9.-10.12 sa konal v budove Národného Osvetového Centra Vianočný bazár chalaňov. Vianočný bazár chalaňov je charitatívna akcia kde ľudia nosia zadarmo veci, a tie sú následne vyložené na regáloch určené na predaj.

Kultúra

Príma na Bibliotéke 2017

9. 11. 2017 –  Prímania si užívali Bibliotéku aj všetky akcie na tejto každoročnej výstave kníh, ktorá sa konala v Incheba Expo aréne.

Aktuality

Text2Obraz alebo čo práve robí Adam Hrapko (rozhovor)

Študoval aj učil na ŠpMNDaG. Mnohí však nevedia, čím sa Adam Hrapko zaoberá dnes, a aké sú jeho názory na vzdelávanie mladých umelcov.

Kultúra

Svojím talentom valcuje doma i v zahraničí

Iba pred pár dňami sa žiačka Tercie B Tereza Cvečková vrátila z majstrovstiev Európy v show dance so zlatom v ruke. Poskytla pre náš časopis rozhovor.