Vianočný bazár chalaňov

Aktuality

9.-10.12 sa konal v budove Národného Osvetového Centra Vianočný bazár chalaňov. Vianočný bazár chalaňov je charitatívna akcia kde ľudia nosia zadarmo veci, a tie sú následne vyložené na regáloch určené na predaj.

Stanovovanie cien funguje na tomto princípe: pri pokladni stanovíte cenu a organizátori (tento rok oblečení v modrom tričku) vám povedia, či je vhodná, a stále sa dá vyjednávať.

Ani tento rok na bazáre nechýbal stánok s občerstvením, kde sa za bazárové žetóny (jeden stál 2 €) dali kúpiť hermelín, guláš, a “MIEZGAcinky” čo sú palacinky na štýl Maja Miezgu. Tie sa dali kúpiť za dva žetóny, a k tomu ste mali niekoľko druhov plniek ako na príklad čokoládová, jahodová atď.

Ak ste o tejto akcii nevedeli, alebo ste ju nestihli, nebojte sa, mala by byť aj budúci rok. Môžete tam prísť sami, alebo (ak máte 16 rokov) tam môžete pomáhať ako dobrovolník.

Tento rok zarobené peniaze putovali na charitatívne akcie: projekt Cesta z mesta, projekt Starci na chmelu, BlackAndWhite, Filmárik a filmuška, a bazár rozdelil peniaze medzi ne.

Foto: Filip Pavlac, Príma B

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Vianočná cukráreň 2019 (video)

Redaktor: Kiko Strih: Martin Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Októbrová obloha 2019 (video)

Ďalšie vydanie legendárnej prespávačky malo úspech. Pozrite si reakcie orgranizátorov a účastníkov. Redaktor, Strih: AlfiKamera: Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Spomienka na tohtoročných maturantov (video)

V tomto roku zložili u nás “skúšku dospelosti” dve triedy oktávanov. Ohliadnime sa za originálnou rozlúčkou mladých ľudí, s ktorými sme prežili 12 rokov, a ktorí ešte pred pár dňami boli našimi študentami. Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!