Prečo čierna?

Aktuality

Okolo jarných prázdnin ste si mohli na budovách našej školy všimnúť čiernu vlajku. Rozhodli sme sa zistiť, k akej udalosti sa viaže.

Čierna vlajka prišla na podnet od nášho zriaďovateľa,  Bratislavského samosprávneho kraja, aby sa aj školy pripojili k smútku a zdieľaniu toho, čo spoločnosť veľmi zasiahlo, a to úmrtie novinára a jeho priateľky,” povedal nám k tomu zástupca školy, PhDr. Milan Bujňák.

Po našom návrate z jarných prázdnin však už na budove školy gymnázia čierna vlajka nebola. “Tým, že sa blížili maturitné skúšky študentov, a vlastne bolo už po pohrebe, pani riaditeľka dala príkaz, aby sa vlajky stiahli,” odôvodnil pán zástupca.

V televízii, aj v iných médiách ste si mohli všimnúť vraždu ešte mladého (27 ročného) novinára Jána Kuciaka, ktorý hľadal pravdu Slovenskej politiky. Zastrelili ho pri písaní článku o talianskej mafii (ktorá údajne mohla spolupracovať so slovenskými politikmi). Onedlho mal mať svadbu so svojou priateľkou, Martinou Kušnírovou, ktorú tiež zavraždili.

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Vianočná cukráreň 2019 (video)

Redaktor: Kiko Strih: Martin Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Októbrová obloha 2019 (video)

Ďalšie vydanie legendárnej prespávačky malo úspech. Pozrite si reakcie orgranizátorov a účastníkov. Redaktor, Strih: AlfiKamera: Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Spomienka na tohtoročných maturantov (video)

V tomto roku zložili u nás “skúšku dospelosti” dve triedy oktávanov. Ohliadnime sa za originálnou rozlúčkou mladých ľudí, s ktorými sme prežili 12 rokov, a ktorí ešte pred pár dňami boli našimi študentami. Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!