Najzaujímavejšie projektové práce – príprava na prezentácie

Termín odovzdania už vypršal takmer mesiac dozadu. Žiaci si pomaly musia chystať prezentácie.

28.4.2018 bol určený termín odovzdávania projektových prác. To, na čom žiaci celý rok pracovali sa pomaly chýli ku koncu. Teraz, je už len na konzultantoch a oponentoch ako prácu zhodnotia. Štylistické úpravy sú už skontrolované, skontrolovať obsah je už však v rukách iných.

Veľkou súčasťou práce je vlastný prínos, ktorý je väčšionou vo forme výskumu, ankety, videa alebo plagátov. Nájdu sa taktiež aj žiaci, ktorých práca už v názve má vlastný prínos. Faktom je, že väčsina žiakov, ktorý prezentujú prácu ohľadom konkrétneho strpja maju vlastný prínos vo forme vlstnoručného zostrojovania objektu.

Jakub Koník s Matejom Klestincom, ktorí pracujú na téme ohľadom Bitcoinu a kryptomien budú pred prezentáciou pracovať najmä na tvorbe plagátu, ktorý by mal ľuďom, ktorí sa vrámci týchto tiem a záujmov nepohybujú vysvetliť problematiku kryptomien.

Ako prezentovať tak, aby ostatní počúvali? Téma, s ktorou sa tento rok popasovala žiačka septimy. Sofia si vybrala tému, ktorej už z názvu niektorým napovedá, že to bude práve jej vlastným prínosom. Svoj výskum sa vrámci prezentácii bude snažiť aplikovať. Uvidíme, či sa jej to podarí úspešne zrealizovať.

Termín prezentácii sa blíži a pohybuje sa v dňoch okolo 16.5.2018.

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Vianočná cukráreň 2019 (video)

Redaktor: Kiko Strih: Martin Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Októbrová obloha 2019 (video)

Ďalšie vydanie legendárnej prespávačky malo úspech. Pozrite si reakcie orgranizátorov a účastníkov. Redaktor, Strih: AlfiKamera: Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!
Aktuality
Spomienka na tohtoročných maturantov (video)

V tomto roku zložili u nás “skúšku dospelosti” dve triedy oktávanov. Ohliadnime sa za originálnou rozlúčkou mladých ľudí, s ktorými sme prežili 12 rokov, a ktorí ešte pred pár dňami boli našimi študentami. Zdieľaj, nech sa o tom vie!

Zdieľaj, nech sa o tom vie!